Visi geriausiai parduodami

Oro gaiviklis Ambi Pur Freshelle Ocean 300ml

541007621706

Platintojas:UAB “Sanitex”

Kilmės šalis: Ispanija

3,75 €

(12,50 € už 1 l)

Su mokesčiais
Kiekis
Turime

 

Saugus mokėjimas

 

Pristatymo taisyklės

 

Prekių gražinimas

Aprašymas

NAUDOJIMAS : balionėlį laikykite vertikaliai, nukreipkite į išore nuo veido ir kūno. Paspauskite purkštuką ir purkškite į kambario centrą.Purškiant pavertus balionėlį, kvapas gali sklisti netinkamai.DĖMESIO! Naudoti tik kaip nurodyta.Sąmoningas produkto koncentravimas ir tyčinis įkvėpimas įkvėpimas gali būti pavojingas ar mirtinas.Neįkvėpti areozolio.Naudoti tik gerai vėdinamose patalpose.Tuščią balionėlį atiduoti perdirbti.SAUGOTI NUO VAIKŲ IR NAMINIŲ GYVŪNŲ.

 

LAIKYMO SĄLYGOS:

Ypač degus areozolis.Slėginė talpykla.Kaitinama gali sprogti.Sudėtyje yra Xexyl Cinnamal.Gali sukelti alerginę reakciją.Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Jeigu reikalinga gydytojo konsultacija, su savimi turėkite produkto talpyklą ar jo etiketę.Laikyti atokiau nuo šilumos šaltinių, karštų paviršių,žiežirbų, atviros liepsnos ir kitų uždegimo šaltinių.Nerūkyti.Nepurkšti į atvirą liepsną arba kitus degimo šaltinius.Nepradurti ir negentinti net panaudoto.PATEKUS Į AKIS:kelias minutes plauti vandeniu.Įšimti kontaktinius lešius, jeigu jie yra ir jeigu lengvai galima tai padaryti.Toliau plauti akis.Saugoti nuo saulės šviesos.Nelaikyti auštesnėje kaip 50 laipsnių temperatūroje.Kvapams jautrūs žmonės šį produktą turėtų naudoti atsargiai.Oro gaivikliai nepakeičia geros higienos praktikos.Panaudojus išvėdinti patalpą.

Prekės išvaizda gali šiek tiek skirtis nuo pateiktos nuotraukoje. Informacija, kurią pateikiame internetinėje parduotuvėje, yra bendro pobūdžio. Išsamesnė informacija pateikiama ant produkto pakuotės. Rekomenduojame vadovautis informacija, esančia ant produkto pakuotės.

Išsami prekės informacija
541007621706
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e