Visi geriausiai parduodami

Mėsainis Food on Foot 220g su vištienos kotletuku ir marinuotais agurkais

477903127719

Gamintojas: UAB Mantinga

Kilmės šalis: LIETUVA

Grynasis kiekis:  220g

 

2,29 €

(10,41 € už 1 kg)

Su mokesčiais
Kiekis
Turime

 

Saugus mokėjimas

 

Pristatymo taisyklės

 

Prekių gražinimas

Aprašymas

SUDEDAMOSIOS DALYS

Bandelė (KVIETINIAI miltai, vanduo, cukrus, mielės, rapsų aliejus, SEZAMŲ sėklos, joduota druska, emulsiklis E481, stabilizatorius E170, rūgštingumą reguliuojanti medžiagaE341, antioksidantas E300), vištienos kotletas 37% (mechaniškai apdirbta vištiena 59%, vanduo, džiūvėsiai (KVIETINIAI miltai, vanduo, druska, mielės), SOJŲ baltymai, morkos, bulvių krakmolas, druska, IŠRŪGŲ milteliai, prieskoniai, aromato ir skonio stipriklis E621), majonezas (rapsų aliejus, vanduo, cukrus, modifikuotas kukurūzų krakmolas, druska, KIAUŠINIŲ trynių milteliai, gliukozės sirupas, GARSTYČIŲ grūdeliai, spirito actas, prieskoniai, stabilizatoriai E412, E415, E401 ir E410, rūgštys E260, E330 ir E296), SŪRIS, marinuoti agurkai su saldikliu 5% (agurkai, actas, druska, prieskoniai (sudėtyje yra GARSTYČIŲ), konservantas E211, kvapioji medžiaga, saldiklis E954), aštrus kečupas (vanduo, pomidorų pasta, cukrus, modifikuotas krakmolas, druska, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E260, konservantas E211, aitrioji paprika, prieskoniai), svogūnų milteliai, juodieji pipirai. Gali būti SALIERŲ ir ŽUVŲ produktų.

LAIKYMO SĄLYGOS

Laikyti (2÷+6)˚C temperatūroje.

MAISTINĖ VERTĖ (100G)

Energinė  vertė 1192kJ/285kcal

Riebalai 15g

- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 3,1g

Angliavandeniai 26g

 - iš kurių cukrų 3,9g

Baltymai 11g

Druska 1,5g.

Prekės išvaizda gali šiek tiek skirtis nuo pateiktos nuotraukoje. Informacija, kurią pateikiame internetinėje parduotuvėje, yra bendro pobūdžio. Išsamesnė informacija pateikiama ant produkto pakuotės. Rekomenduojame vadovautis informacija, esančia ant produkto pakuotės.

Išsami prekės informacija
477903127719
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e